Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/uv.ro/xerox.uv.ro/public_html/wp-includes/cache.php on line 36 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/uv.ro/xerox.uv.ro/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/uv.ro/xerox.uv.ro/public_html/wp-includes/theme.php on line 540 Trag la Xerox » Blog Archive » Ghidul Nesimtitului
BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.
11th December Comments

Ghidul Nesimtitului

Posted on December 11th, 2007 at 7:31 pm

NX : urmeaza un ghid foarte explicit, foarte amuzant si extrem de folositor =)) sper sa va placa…a fost luat de pe blogul Mathesis

_______________

Astazi voi scrie despre cumparaturi. Nu orice fel de cumparaturi…ci cele facute intr-un mall. Oricare mall… Vitan… Titan… Carefour… Cora… Auchan… etc…
Nesimtirea se instaleaza inca din parcare. Cred ca din cauza aerului… ;)
Parcam frumos pe doua locuri… furam un cos de la altcineva (din lene sa mergem pana la zona cu cosuri) si intram in mall.
Booon… de aici se stie. Ne uitam la hainele scumpe si ne strambam. “Vai draga ce material prost… si ce mult costa. La Milano erau mai ieftine.”
Eu stiu?! :))
Dupa haine… intram in market. Aici e distractie totala. Ne stergem cu servetele umede…si le punem la loc. Nu de alta…dar sa avem mainile curate. Mancam o ciocolata si punem ambalajul la loc. Corect este sa-l pui cum era… ca un fraier sa cumpere doar ambalajul. Ai inteles?!
Nesimtit pana la capat… pai ce dreaq… ori la bal ori la spital.
Pe scurt… totul se desface dupa bunul plac pentru verificarea marfii. Nu te jena… e loc…
Cel mai tare e la raionul cu legume si fructe in tipla. Toate gheraite si puse frumos dedesupt sau intre altele intregi. Tu om de rand… nu cu rang superior de nesimtit … cand iei mai multe… nimeresti si gheraite… ;)
Ghiniiiioooon…
Dupa ce-am vandalizat totul (- ce avem in cos)… ne indreptam catre casa calcand pe picioare toti batranii (cine i-a pus sa nu moara de foame?!). Ne uitam dupa casa cea mai libera… si daca vine cineva… bagam viteza. Radem sarcastic… vreo 5-10 minute… comentam ca ce nesimtit e ala care vroia sa-ti ia locul si gata.
In parcare… aruncam pe jos ce e de aruncat de prin masina (sa facem loc) si lasam cosul in mijlocul drumului.
Daca ati indeplinit toate cele de mai sus… sunteti cu adevarat nesimtiti.
Sa nu va para rau… sunteti deosebiti.

In partea a doua a ghidului va vorbesc despre vecini. Cine n-are vecini?! Vedetele… ca-si cumpara teren pe luna si nu-i deranjeaza nici dreaq.
Ei bine eu sunt saraca. Eu am vecini. Multi… mai multi decat as vrea.
Intotdeauna exista un tipar. Tzatza Leana…sau barfitoare de la colt. Ea stie si cand te caci. Daca se concentreaza puternic…iti zice si a ce aduce mirosul. Al meu nu pute. Mi-a zis ea… ;) (am pile)
Sora tzatzei… este bolnava de curatenie. Lipeste amenintari usor alfabetizate pe unde prinde… si are grija sa se razbune pe copchii aia nenorociti din ziua de azi. `ra-ti ai dreaq de pramatii…
Dar sa nu credeti ca exista doar femei pe teren. Pe langa toate cele… apare Serifu`. Ala de nu stie niciodata nimic… n-a facut nimic… n-a vazut nimic… dar cu cea mai mare placere te va ajuta.
In gat!:)
De ce fac parte din ghidul nesimtitului?! Pentru ca manuiesc aceasta arta cu o deosebita maestrie.
Nu te speria cand gasesti usa zgariata cu cheia. Probabil ai trantit usa la lift. Data viitoare… ;)
Daca rotile la masina sunt sparte… iarasi nu te speria. Probabil femeia de servici a infundat ghena…si tzatza Leana a gasit motiv sa ti-o dea. Esti un fericit.
Atunci cand asculti muzica cu prietenii si vine politia… atunci cand auzi bormasina la 12 noaptea… cum se fut aia deasupra ta… cum se bat aia dedesuptul tau… sa te gandesti la ce-am scris aici. It pays to be nasty!
Fii tu primul! Pune stop acestei minunate arte…
Nooot… ;)
Pentru asta exista matze de peste in pungi aruncate pe parpriz.

Nesimtitul… neam cu sange albastru de fel… iese frumos din casa… aprinde o tigare in lift (ca sa stie toti cand pleaca dansul)… scrumeaza frumos pe jos… si stinge pe o cutie de scrisori in semn de maxim respect.
Dupa care deschide portita fericirii (a.k.a. cutia de scrisori) si arunca pe jos toate ofertele de la Billa, Carefour, Auchan si Metro. Iese din scara fericit ca a facut curat si pleaca la drum.
In functie de rangul in neam… nesimtitul porneste la drum cu caleasca de aur sau cu condurii de aur. Le luam pe rand. Astazi e frumos… sa luam condurii…
Tropa, tropa prin multime… se avanta cu pletele in vant. Se opreste la Forneti si cumpara saratele. Mananca gingas si arunca pe jos ce i-a ramas. Dar parca i s-a facut sete. Sa luam o Cola. Uhhhm.. ce buna e. Ca-n reclame. Iam iam… si unde aruncam sticla goala?!
La 10-20 de cm de cosul de gunoi. Felicitari… nu-ti dezminti neamul.
Ajuns cu condurii de aur la metrou… coboara incet… lipa lipa… si se pune cat mai aproape de linia alba. Metroul apare si se ia la intrecere cu pensionarii…gravidele…copii si handicapatii sa-si ocupe un loc. Este de inteles… doar e nesimtit …nu?! (cate dintre voi fetelor ati observat ca dimineata locurile sunt ocupate de barbati?!… am sa fac o poza…)
Cand ajungi la statia-destinatie… astepti sa se deschida usile…sa intre lumea… sa se aseze toti si apoi te ridici frumusel si iesi injurand :”`ra-ti ai dreaq de nesimtiti… v-ati cumparat locuri la peluza????” (cu accent african)
De aici e simplu. Calci pe cine prinzi… bla bla… si ajungi la destinatie. (locul de munca eventual, dar despre asta alta data)
Dar ce te faci cand e frig afara? Ploua…ninge… uh ce urat e.
Simplu. Te duci la Lukoil cu o sticla de 2l… iei benzina si fugi la masina. Scurgi si ultima picatura si dai ambreiaj. Bon. Nu opresti la trecerea de pietoni pentru nimic in lume. Stopul este pentru prosti iar portocaliul oricum nu ti-a placut niciodata. Sens interzis?! HA! Tu le-arati ca poti mai mult de-atat!
Linia de tramvai trebuie intotdeauna calcata. Daca vezi un incepator…scoti capul pe geam si ii aplici corectie verbala :” baga-mi-as pula-n ma-ta de incepator muist… fute-ti-as lamaia din geam…sa ti-o bag in cur”
Daca ai invatat acesti pasi simpli… esti aproape nesimtit. Cu mult succes si rabdare…invatand aceste pilde… iti vei transforma sangele din rosu in albastru.
Neamul nesimtitilor primeste oricand noi membri. Prin alianta sau nu.

________________________

NX: asta a fost tot…momentan ;)

Leave a Reply