Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/uv.ro/xerox.uv.ro/public_html/wp-includes/cache.php on line 36 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/uv.ro/xerox.uv.ro/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/uv.ro/xerox.uv.ro/public_html/wp-includes/theme.php on line 540 Trag la Xerox » Blog Archive » Deci…salut !
bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.
11th December Comments

Deci…salut !

Posted on December 11th, 2007 at 2:58 pm

Stiu ca am inceput cu “Deci” si stiu ca este gresit din punct de vedere lexical…dar cui ii pasa ?? dar acum sa lasam in urma problemele de genul asta si sa ne concentram pe ce trebuie… Sunt din Iasi, am catziva ani si scriu din cand in cand pe cate un blog…de obicei fac asta cand nu am chef de altceva…si din cauza ca imi place. Nu ma astept sa castig bani din blogging..nici nu prea vreau, sincer vorbind…poate doar un pic acolo, vreo 300 euroi pe luna =)) Nu am de gand sa revolutionez blogosfera cu ceea ce scriu eu si nu imi pasa daca, printr-un miracol dumnezeiesc, ajung pana la urma sa o revolutionez… Am nevoie doar de un loc unde pot sa scriu ce am chef, cand am chef si cum am chef… daca aveti vreo probleme hai pa(.ro)

Ii citesc des pe VisUrat, pe Buddha, pe Denisa, pe Axel, pe Tardea si mai rar pe Zoso

Pe alta zi,

Geo

Post Scriptum: Eu doar filtrez informatii de pe mai multe bloguri…nu imi asum drepturi de autor pentru posturile Xeroxate….sursa este precizata la sfarsitul postului ( daca aveti de gand sa vedeti site-ul sursa) …nu vreau sa fiu considerat un plagiator…tot ce fac este sa filtrez informatiile care merita citite…( hai ca acum chiar zic “pa” )

Leave a Reply